Vilken härlig dag!

Idag är det otroligt fint väder ute, synd att man inte kan gå ut och umgås med vänner eller familjen en dag som denna eftersom man fortfarande smittar. Men imorgon så smittar jag inte längre så då jäklar får solen titta fram en liten stund iaf så ska jag dra med sambon och vovven på en promenad.
Idag har jag varit ensam sen jag vaknade. Lars är och spelar innebandyturnering med jobbet och de har gått till final så de ska spela sista matchen om ca 30 min sen är de väl färdiga. När jag pratade med han för nån timma sedan hade han gjort 2 mål och assisterat 2 utav 8 mål. Så duktig så :)
Nej nu tror jag att jag ska gå ut på balkongen och sätta mig en stund och njuta lite av solen iaf!
Ha en bra dag!

Magsjukan slår till ännu en gång

Inatt vid 1 tiden så blev jag panikillamående och fick flyga upp ur sängen, hann dock inte in till toaletten utan fick spy på golvet. Som tur var så låg inte Alfons bredvid sängen iaf. Sen höll det på till 5 tiden imorse... Nu får det faktiskt räcka. Jag vill inte må såhär längre nu. Började redan i söndags morse när jag spydde på jobbet. Sen har jag varit dålig i magen till och ifrån under hela veckan och inatt så spydde jag igen. Om jag fortfarande känner mig dålig på måndag så får det bli ett besök på vårdcentralen. Sen så ringde mammas sambo vid 10 tiden igår och sa att mamma hade svimmat på jobbet (jobbar på samma ställe som mig) och sen fått krypit in på toaletten för att där bli liggandes på golvet och spy. Ja det är en riktigt rejäl bakterie som vi fått i oss för folk spyr titt som tätt.
Nog om det. När vi blir friska igen så ska jag, mamma och min moster göra påskkransar med blomlökar i. Det som är så bra med dessa blommor är att de faktiskt inte måste sitta i jorden utan det räcker om man sprejar dom med lite vatten 1-2 ggr/dag så är dom fina länge och att man klipper rötterna så de blir lite kortare. Det blir fint det med nått påskägg och kanske någon fjäder i, Eller bara som den är :)
Här där jag bor så blåser det något fruktansvärt ute men solen är framme. Sambon sa att han såg en man komma på cykeln och det stod mer stilla än vad han tog sig framåt. Då är det illa!
Ni får ha en bra dag, själv kommer den spenderas i soffan framför tv/datorn!
Kram Amanda

       ...

Balkongen

Snart börjar det på att bli dags att plantera lite blommor och grönsaker på balkongen :) Vi har en liten balkong så det gäller att vara smart för att få plats med det man vill ha. Tänkte jag skulle sätta upp hyllor på ena väggen så jag utnyttjar det utrymmet också. Där tänkte jag ha tomater, jordgubbar och smultron. För där blir det väldigt varmt och solen ligger på nästan hela dagen. Sen så vill jag ha hängblommor i blomlådorna så de växer ner över balkongräcket. Men som sagt det måste vara sånna som tål värme. Annars blir det såklart krukor på golvet, lite fina kuddar och några ljuslyktor :) Längtar!!

...

Two shabby chicks

Har hittat ännu en sida i min smak :) Two shabby chicks heter den och det är många mysiga dekorationer och fina möbler dom har. Fast det är synd att de ej har så man kan beställa möblerna över internet utan är tvungen att köpa det i deras affär i Nacka vilket är ca 40 mil ifrån mig!
Men här kommer iaf några fina bilder:

Fågelholk    ..      ...   
....   ...    ...
Kan inte bestämma mig vilken av dekorationskottarna jag gillar mest, den klarvita eller den smutsvita :) Fågelholken är urgullig och det blåa glasskåpet och zinkskåpet är jättefina. Den sista är en vägghylla där man kan ha sina blommor och grönsaker i som man planterat när man har en balkong med lite plats, Perfekt!

Ska skicka iväg ett mail till Bygglov och höra om de kanske skulle vilja komma och hjälpa till i vår fula lägenhet :) Ska bara fixa en kopia på ritningarna så är det bara att hålla tummarna ;P

RSS 2.0