Säger det en sista gång

Idag fick jag reda på att jag ska jobba hela helgen. Gott!! Måste få 5 skift till denna månad för att få ihop till denna månads a-kassa. Är så jäkla nervös hela tiden för att man ju faktiskt inte vet om man kommer få jobba så mycket framöver så man får ihop till räkningarna. Bara jag lyckas få ihop till a-kassa kan jag slappna av lite iaf så man vet att man i alla fall får något. Hur mycket jag får har jag ingen aning om men bättre än inget.
Sen tänkte jag bara klara upp ett rätt så roligt rykte som går på hagfors att jag och Lars ska ha barn, det ska vi inte :) Så nu kan ni prata om nått annat istället, hagfors är att ett rätt så roligt ställe om man tänker efter :)
Nog om det, affe skulle ha kastrerats den 21 men får ringa och avboka det för jag har ej råd. Ska betala av mina MÅNGA räkninga denna månad så när nästa löning kommer, som inte kommer vara så stor, så har jag inte så mycke att betala.
Framöver nu kommer det bli lite förändringar, känns konstigt, roligt, nevöst, bra, läskigt och helt underbart! Kommer nog bli riktigt bra till slut kan jag tro ;)
Jag tror att jag har drabbat utav sömnsjuka sedan ja träffade Lars :) Jag somnar som ett barn vid 11 på kvällen, sover till 10-11 dagen efter och så sover jag en timma på dagen! Har aldrig sovit så mycket som jag gör nu och jag har inte mått så här bra som jag gör just nu på väldigt länge heller. Det förtjänar jag! :)
Nu ska ja ut med affe som ser väldigt uttåkad ut. Ha de bra!

Feg man kan va!

Jag skulle väl ha varit till läkaren och pratat om att ta bort mina halsmandlar idag men i natt så fega jag ur.  Så i morse när klockan ringde så ringde jag och avboka min tid :/ Vet att jag kommer ångra mig när jag blir sjuk igen om några veckor men så är de. Jag tänkte igår innan jag somna att om man inte mår så bra psykiskt så kan det påverka att man blir sjuk oftare och nu mår jag ju super bra och känner mig väldigt glad så då kanske det lugnar ner sig lite. Plus att ja o Lars ska börja gå och Ann ska tvinga iväg mig till styrkan så då blir nog mitt immunförsvar lite starkare. Får jag hoppas :) 
Nu är Lars hemma o tvättar så jag ska läsa lite i min bok och ringa karro, om hon nu är vaken och fråga när hon kommer in till Hagfors med ljudböckerna o för att hämta nyckeln.. Sen när han har tvättat klart så ska han, jag o affe gå runt sjön, handla mat, ta oss en dusch, laga mat o MYSA :) Sista kvällen i huset för i morgon flyttar vi hem igen :( Vet inte om det är nått jag gärna vill men jag tror mamma och Thony blir sura om vi byter lås och inte släpper in dom när de kommer hem från Grekland :) 
Nej nu har karro sovit nog så nu ska jag ringa o väcka henne!

Hemma igen

Nu har jag jobbat klart för dagen och har nyss ätit lite kvällsmat med min goding! Nu blir det tv:n och sen sängen. I morgon ska jag till läkaren som sagt, vet inte riktigt vad vi ska prata om men det blir nog bra. Sen ska jag till arbetsförmedlingen och till "gammôl apotek" som alla kallar de och lämna in mina betyg så jag får rätt lön någon gång. Sen så blir det mycket mys med Lars på kvällen eftersom de är sista natten i huset! Idag missade jag två program jag skulle vilja ha sett, lyxfällan o idol! Hmm... men jag får väl se repriserna om de är några. Bara jag får se lyxfällan iaf för det är mitt favvo program! 
Efter i morgon ska jag och Lars skärpa till oss med vårt godis ätande! Men så är det när man först träffas att man myser varenda kväll :) Fast nu tycker vi båda att det får vara nog! 
Nu ska jag se på tv:n och sen ska vi upp och lägga oss :)
God natt <3

when love takes over

I morse ringde de ifrån jobbet och fråga om jag ville jobba i kväll och i morgon. Så jag tacka väl ja utan att riktigt tänka. Sen när hjärnan börja fungera igen så kom jag på att i morgon har jag tid hos en läkare för att prata om att jag vill ta bort mina halsmandlar. Denna tiden har jag väntat på i tre månader så har inte lust att ringa och säga att jag inte kan komma. Så då blev det att ringa tillbaka till jobbet och säga att jag inte alls kunde jobba i morgon "/ Typiskt, jag som behöver pengar och tiden för att få ihop till a-kassa! 
Tänkte på det här med a-kassa, hur många timmar per månad behöver man egentligen? Någon som har en aning så får ni gärna skriva det så jag vet. 
Jämt nu sitter jag o äter en mycket god frulle och nästa steg blir väl att göra sig i ordning och fixa matlådan. I kväll vet jag inte vad det blir förutom att titta på Idol då så klart och att älsklingen är här:) 
Ha en bra dag! ;)

Klart att jag är klumpig!

I förrgår så lyckades Lars och ja ha sönder en knapp till ugnen när vi skulle laga mat. Sen så skulle väl jag så klart försöka fixa detta på nått sätt igår (tror att jag alltid kan fixa allt). Så då tog jag lös en annan knapp från spisen och satte den på den som gått sönder och vred om. Sen så small det till och hela spisen sluta väl fungera! Plattorna blev inte varma o inte heller ugnen :( Så jag blev skit lett när detta hände för jag skulle ju bjuda Lars på middag när han kom hem från Norrköping men icke! Så då fick Lars hämta mig o vi fick åka hem till mig o laga mat, sent igår kväll. Mycket roligt eller inte. Sen när vi kom hem så sa väl Lars att han skulle kolla på spisen o de gjorde han och fixa den på typ fem minuter duktig som han är :) Så då var det bara en ny knapp som måste fixas. Så idag när vi gjort oss i ordning så föreslog Lars att vi skulle gå till den där lampaffären vid Pekås och fråga om de visste vart man kan få tag i reservdelar. Då hade vi sådan tur att han kunde fixa det och vi kunde hämta knappen i morgon redan! Så nu slipper jag få en utskällning av Tony när han kommer hem, gött mos!! Tur att jag har min goding som löser alla problemen som jag ställer till med! :D 
Idag ska vi panta flaskor etersom jag snart 

Jobb, jobb och mera jobb

I lördags badade jag Linda, Robert och Lars i bad tunna hemma hos mamma o Tony. Det var mycket mysigt och skönt. Nästa morgon vaknar jag av att telefonen ringer och då var det ifrån jobbet. Så då fick jag börja kvart över två till halv tio. Även idag fick jag jobba samma tur och i morgon ska jag ha dag turen så nu blir det strax att gå och lägga sig. Fast jag o Lars kollar på film än som inte slutar för än om 30 min! Men då blir det sängen och sova direkt! :)
Natti natti!

Mardrömmar brukar inte leda till nått bra :)

Igårkväll kollade jag o Lars på nån skräckfilm som inte var sådär jättebra fast jag lyckades självklart att drömma mardrömmar om den. Tur att jag hade en underbar pöjk bredvid mig när jag vakna så de inte blev så läskigt :) I morse när han gick till jobbet var jag väldigt lycklig över att få ligga kvar i sängen o slumra in en gång till kan jag säga!
Nu ska jag iaf ut på en promenad med affe så får vi se vad som händer ikväll! Imorgon flyttar i iaf till mammas hus under en vecka när de är i grekland :) Längtar!

Tråkigt

Idag så tog jag och Lars oss sovmorgon. Vi gick upp vid halv 12 och då åt vi smörgås o stekt ägg o te :) Mycket gott. Sedan tog jag med affe ut på en liten promenad och sen fick han sitta ute tills han började spy. Han harvarit dålig i...hmm... ja de är nog 6:e dagen idag. Han hade diarré de fösta dagarna, sedn blödde han när han bajsa och så har han spytt några gånger. Fast han verkar inte vara speciellt sjuk i övrigt och han har inte ont så veterinären trodde de skulle gå över strax vilket de är på väg att göra.
Under dagen idag vet jag inte riktigt vad de blir. Ska nog plocka lite i lägenheten, kanske besöka min mormor och gå på en lite längre pomenad med affe beroende på hur han mår senare. Sen ikväll kommer väl Lars hit igen som vanligt och då ska vi unna oss lite pizza tror ja och se på lyxfällan som har premiär ikväll;) Mumma! kom på att jag nog har tvättstugan ikväll också :(
Ringde runt till lite veterinärer förut ockå för att höra priser på hanhunds kastreringar. I torsby skulle dom ha 5000,i karlstad 2900 och i råda 2500-2700 beroende på vikt. Så råda fick de bli, bra, billigt och nära. Så den 21 september klockan 9:00 blir affe kastrerad! Det kommer bli otroligt gott för han det så han slipper va översexuell hela tiden :) Så kanske han blir lite lugnare också hoppas jag. Fast vi få väl se hur de blir.
Nej nu ska jag dra igång med städningen :/

Long time no see

Hmm. Här var det ett bra tag sen jag blogga. Vart ska jag börja.... Ja och tobias är no more and never again. Vi växte från varandra och bara gjorde varandra illa i slutet. Fast jag ser absolut inte detta som en dålig sak, tvärt om! Jag tror tobias kommer göra någon annan lycklig och jag har träffat någon som gör mig otroligt lycklig :D Han heter Lars och är helt underbar! Vi har bara träffats i 2 månader men allt känns väldigt bra. Det känns rätt helt enkelt. Han får mig att må bra och jag tror jag får honom att må bra :) Fast kan ju säga att jag fortfarande är på min vakt efter de där små signalerna som visar vem han kommer vara när det nykära har lagt sig. Vi är otroligt lika faktiskt och det tror jag är ett måste i ett förhållande. Inte att man är lika på alla sätt men bara att man tycker lika om de viktiga sakerna här i livet. Annars kan de bli en del bråk vilket jag vet av erfarenhet. Sen så ställer han upp för mig så otroligt mycket vilket var det viktigaste för mig om jag skulle träffa någon ny.
Idag har vi iaf varit hemma hos Lars och jag har hjälpt honom att plocka lite i lägenheten, eller hjälpt o hjälpt, sagt vad jag tycker han ska ändra på :) haha typiskt mig! Fast han verka otroligt nog gilla att jag var hemma hos honom och plocka och dola lite ;)
Nu ska jag plocka iordning lite kvälls smörgåsar och koka te åt oss för han kommer strax hit :P

RSS 2.0