I´m Back!

Alltså det är väldigt svårt för mig att uppdatera min blogg när jag inte själv har något internet. Men jag ska göra mitt bästa. Ta varje chans jag får. Idag så har jag faktiskt vart ute och gått en långpromenad med min mamma och sen ska jag tvätta och umgås med ida, linda och martina i kväll. Ska bli kul. Men kan fortfarande inte komma över att jag somnade tolv igår och vaknade klockan 9. Känns som jag äntligen lyckas göra något med mitt liv istället för att bara sova bort dagarna. Hoppas att jag kan förgöra min dåliga vana att vända på dygnet. Ska verkligen försöka, kan väl inte vara så jäkla svårt kan man tycka. men för en person utan någon självkontroll så är det väldigt svårt. Nu ska jag ladda ner lite musik till min mobil när jag ändå sitter vid en dator för en gångs skull.
Ha d bra!

Still going strong 2

Har fortfarande inte sovit så jag känner mig så rutten jämt nu. Har iaf hunnit med mycket iadg. Vid sex i morse så åkte jag till Edebäck och hälsade på min farmor som typ går upp fyra på mornarna. Sen så har jag även hunnit med en poliskontroll, betalat räkningarna och ett bankbesök. Vem visste att man kunde ha så spännande så tidigt på mornarna. (lägg märke till ironin) Nu ska jag åka hem till Tobbe och sätta mig och må illa framför tv:n och göra allt för att hålla mig vaken tills ikväll då jag nog kommer däcka. Gott!

Still going strong

NU är klockan fem och jag måste åka hem även om jag inte har lust. Tobias kommer bli skit rädd om han ser att jag inte är hemma när han går upp om 20 minuter för att gå till jobbet. Så nu ska jag gå hem och, ja jag vet inte vad det blir. Är inte så trött men jag ska väl försöka sova så jag tar mig till banken.

God natt

Mårten and the flying duck

Nu har vi tittat klart på "skräck"filmen. Den var rätt så bra fast inte så läskig som jag hoppades att den skulle vara. Martina även kallad Mårten blev rädd en gång och det var när det flög en gossedjurs anka genom luften som jag tyckte var rätt så roligt. 
Så nu kommer min recension: 2 flygande ankor av 5 möjliga. 
Nu så funderar jag på om jag ska dra mig hemöver till Tobbe men jag vet faktiskt inte om jag orkar åka ni. Oj kollade just på klockan och insåg att den var halv tre. Shit! Men jag är inte så trött eftersom jag inte vaknade förens klockan 4 idag. Så jag ska nog försöka vara vaken hela natten så att jag lyckas vända tillbaka dygnet.
Jag kan inte sova hela dagen i morgon för jag är tvungen att åka till banken så jag kan sätta in pengar på mitt konto.
nej nu ska jag slouta datanörda mig och kolla på filmen som Mårten sitter och skrattar åt. Förresten om ni tycker att jag är knäpp för att jag sover så länge så kan jag bara säga att Mårten sov till halv tre så då är jag iaf inte ensam.
Ha d bra! =)

Merveille - The beginning

Idag har Martina tagit mig till en annan nivå av internet bloggande. Det känns som om det verkligen är på tiden. Är alldtid inne och läser andras bloggar men har inte förens idag tagit det stora steget att göra en egen. Ska försöka skriva så ofta jag kan eftersom jag inte har något internet själv. Får väl komma till Martina och leva på henne. 
                               Min och Martinas nya passion är skräckfilmer och även en kväll som denne så har vi hyrt en även om vi alltid blundar oss genom filmerna.
Så nu ska jag sprina in på Martinas rum och sno hennes täcke så jag har något att gömma mig bakom. Filmen heter förresten Heartland Ghost. Ni får recencionerna senare.
A lot of love från Mig och min söta lilla Martina!

Poppilöööv

image1

RSS 2.0