Åmål

Igår anlände jag till Åmål efter att ha kört bil i två timmar när det var bäck svart ute. Som ett extra plus så hade jag några i min ålder framför mig som gillade att blända bilarna som kom emot oss. Vissa bländade tillbaka med extraljus på bilen så jag trodde jag blivit blind ett tag. Men sen drog jag förbi dom med passen (passaten) så jag slapp att bli bländad. Sen kom jag på efter typ halva vägen att jag dragit förbi säkert två fartkameror i typ 110km/h. Känns ju väldigt smart. Men skit samma. jag lever på hoppet att de inte kan se vem som kör bilen. Sen när jag kom fram så åt vi middag, jag Annicka och pappa. Det var en jättegod kycklinggryta med bacon i och potatis. Efter det hade pappa köpt en film som vi kollade på och jag höll på att somna i soffan under typ tre filtar för att det var så jäkla kallt. Sen bestämde jag mig för att jag var så trött så det var lika bra att gå och lägga sig. Men icke. Efter att jag tvättat bort mitt smink blev jag självklart skit pigg och låg och läste klart min bok tills klockan 5.
Gissa om jag blev glad när två timmar senare så vaknade pappa och började ställa in disk. Jag kunde ha sovit i skåpet som han plockade in i för det lät ungefär som han stod bredvid mig. Men jag låg kvar och halvsov tills 11. Nu har jag ätit frukost och ska gå och glo lite på tv:n.
P.s! Inget nytt om någon lägenhet än men jag håller hoppet uppe. Jag såg en stjärna falla på vägen till Åmål så ni kan ju gissa vad jag önskade.
Ha det nice!


What?

Nu har men sett slutet på traveller också. Slutade utan att man fick veta nått och de sa att det även inte blev någon annan säsong. Roligt att följt detta program utan att få veta hur det slutar. Inte bra.
Ha d najs.

My computer!!

My computer!!

Livet leker

Fy fan va allt känns bra nu. Känner mig väldigt lycklig. Jag och Martina ska dra till Örebro och flytta ihop. Bara det är suveränt. Men vi ska även köpa oss en hund och en katt. Martina ska köpa sig en helig birma. Skit söt och för mig blir det nog faktiskt en west highland white terrier. De är små men fulla av liv. Jag som har längtat efter att köpa hund i två år. Ska bli så kul. Idag så har vi vart inne och gjort intresseanmälningar på säkert 7st 3or och 2st 2or. Jag hoppas så innerligt att vi ska få trean med 85 kvadratmeter. Då får vi en jätte stor lägenhet för 2500 var i månaden som inte ligger så långt bort från universitetet och inte heller långt bort från stan. Känns så bra allt. Och jag ska köpa mig en bärbar dator, en Dell med skit snygg färg. Lät verkligen som en tjej nu. Om jag hade vart en kille hade jag typ sagt en bärbar med typ 4Gb hårddisk minne eller vad det heter =) Min dator vet jag faktiskt att den har ett minne på 320 Gb och att den är snygg!!!! =)
Vi var även och kollade på luciatåget i kyrkan förut. Var rätt så okey. Höjdpunkten och årets förvåning var när två killar sjöng jävligt bra som man aldrig trodde hade dom rösterna inom sig. Alla blev häpna tror jag. Det som var lite tråkigt var att tre gången så ringde det på någons mobil så man fick höra Fergie med clumbsy eka i kyrkan. Förstörde stämningen lite faktiskt.
Resten av källen ska jag spendera med Martina, förvåning. Vi ska kolla på den nya american pie och på smällen. Tror de är riktigt bra faktiskt.
Nu ska jag kolla klart på slutet av traveller. Ha en riktigt skön kväll alla lyckliga och mindre lyckliga människor!!!
Peace out!!!!


Örebro here I come

Ja idag fick jag reda på att jag tog mig in i örebro. Jag är jävligt nervös nu och vet inte riktigt hur allt ska ordna sig men jag hoppas att det iaf går bra. Måste sälja min lägenhet och köpa en dator. Så om någon är sugen på en snygg etta på 37 kvadrat så hör av er till mig =)
Men jag tror jag faktiskt vet två som är intresserade. Fan va jag är stressad. För pengarna jag får för lägenheten så ska jag köpa en bärbar dator och böcker.
Måste hitta en jäkla lägenhet i Örebro också. Kul att flytta ifrån alla nära och kära speciellt pojkvännen och vännerna. Men jag hoppas att Martina tar steget ut ur Hagfors och följer med mig. Jag tror vi skulle ha kul i Örebro tillsammans hon och jag. Sen så bor det ju fem andra Hagfors tjejer där så det ska nog gå. Men men lite panikartat känns det faktiskt att flytta ifrån Hagfors en gång till. Förra gången i Norge var ju inte så himla lyckad. Men nu får jag iaf komma igång med det jag vill bli så jag blir klar någon gång. Hoppas att det blir kul iaf.
Förresten om det är någon som undrar vad jag babblar om så ska jag gå sjuksköterskeprogrammet i Örebro. Glömde kanske nämna det.
Ja nu ska jag iaf dra mig hemöver till Tobias och go crazy. Vet inte riktigt vad det blir men vi får väl se. En sak är ju bra iaf. Om jag får en dator så kan jag ju uppdatera min blogg mer än två gånger i månaden =)
Lot's of love //Amanda

Wiiihooo

Skriver nu i Amandas blogg :) Så att hon får lite fler uppdateringar :) We're still going strong och vi får fortfarande inte se på idol. et blir typ slagsmål då.. Haha.. Mooooooooget


Well, enjoy

//Martina

Hund feber

Nu har jag äntligen hittat en dator att blogga ifrån. Är och snålar mig hos Tobbes kompis. Som straff får jag höra på skit sånger om skotrar. Väldigt bra! Jag längtar så mycket efter att få en hund. Jag tjatar på tobias nästan varje dag men det går inte så jävla bra. Men har iaf fått honom till att vi ska skaffa en hund istället för att bara jag ska ha en. Det blir ju betydligt billigare om man är två.
Men det får vänta tills vi flyttat till hus eller tills vi båda fått skapliga inkomster.
Idag så har jag fan vart duktig. Jag har vart ute och gått som vanligt med mamma men idag har jag lagat till världens godaste köttfärssås och jag har till och men städat! Bah. Helt otroligt. Sen kom Martina och hälsade på mig en stund. Kollade på EKG om rektumflikar bla. Sen kollade vi på dubbelavsnitt av 2 ½ män.
När hon åkte hem drog jag till knöbben och här sitter jag. nu ska jag hem
God natt


RSS 2.0