Vaken?

Är så jäkla trött. Börjar klockan 8 så jag gick upp klockan 6, eller jag vaknade redan halv 6 och vågade inte somna om ifall jag inte skulle orka ta mig upp igen då. Man brukar ju först vakna och känna att man är pigg men eftersom man ännu inte behöver gå upp så somnar man ju gärna om igen och nästa gång man vaknar är man helt död. Så jag vågade inte sova en extra halvtimme : ) Idag går jag mellan 8-12 sen så drar jag hem till Hagfors igen. Jävla åkande fram och tillbaka. Nu flyger mamma om 20 min till Rhodos, känns som nått ska gå fel fast det gör det ju alltid. Det får de bara inte göra. Men nu ska jag sminka mig och packa det sista, lyssnar på the voice det bästa som finns att lyssna på när man är riktigt trött : ) 
Ha en riktigt bra dag och en trevlig Valborg!!!!
//Amanda 

1 maj

I morgon kanske det blir fest eller grillning eller kanske båda förhoppningsvis : ) Blir nog jag Lintha, Rupert, Knöbben och Tobbe trollkarl. Snart åker min mamma till Rhodos eller hur det stavas, hon åker klockan 2 i natt. Jag vill också! Nu ska jag se på Christine men skriver senare.

Till Hagfors

Nu ska jag in till universitetet och sen drar jag till Hagfors! Ha d bra!

föreläsning from hell

Idag har jag haft föreläsning om urinvägarnas sjukdomar i 4 timmar och fattade inte ett dugg. Det var det ingen annan som gjorde heller. Han pratade så otroligt snabbt så man han inte med plus att han pratade i termer som ingen förstod. Det var som om han trodde att vi redan var färdigutbildade sjuksköterskor som bara läste detta för skojs skull. Men ska sätta mig och läsa i medicinboken sen så kanske jag fattar vad han pratar om. Nu blir det desperate housewifes snart!!!

Min blivande vovve!!!!

    

Visst är den söt!!!!!!



                                               

Klar för kvällen

Nu är jag klar med allt jag skulle ha gjort idag. Gott!!! Nu ska jag ta och sova för jag börjar klockan 10 till morgonen! Ska bli kul faktiskt. Äntligen börjar vi med sjukdomar. Inge mera nervbanor : ) Nu ska jag mysa med min kudde, God Natt!


Japansk Spets

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska skaffa för hund :) En japansk spets blir det nog. Tycker den är perfekt för mig. Så jag ska spara alla pengar jag får i födelsedagspresent och så hela sommaren och lite av hösten. Sen blir de nog en liten valp. Ska bara avara min hund. Tobias vill ju ha någon vargblandning och de vill inte jag så då blir de bara min hund. De kostar 12000 kr så jag får nog spara ett tag. Men har hört av mig till en kennel eller hur det stavas och de får nog valpar till hösten någon gång. Blir en liten pojke tror jag som ska heta Alfons el. Casper: ) Så jag ser fram emot det riktigt mkt!!! Sen kommer jag ju få chansen att jobba natt säkert en gång i månaden iaf så då tjänar jag ju ihop till hundens mat bara på en natt. Så pengarna är inget problem iaf. Sen så går jag ju i skolan max 4 timmar per dag så tid har jag ju också. Ska bli så kul!!!! Nej nu ska jag äta.

Rullgardin

Nu har jag satt upp min rullgardin : ) Var så jäkla varmt i mitt rum så jag orkade inte vänta längre. Gjorde det helt själv, gud va duktig jag är va? :) Så nu är det mörkt och svalt i mitt lilla rum. Långtråkigt har jag eftersom martina jobbar eftermiddag så hon kommer inte hem förens 12 i natt. Jag går bara i skolan 2 dagar denna vecka, i morgon och på onsdag och sen börjar jag inte förens nästa tisdag. Gott gott!! Hade tänkt att åka hem men jag tror jag stannar här faktiskt. Skulle va kul och grilla lite med kompisar och gå ut på stan lite kanske. Får se hur de blir. Snart fyller jag 20 också : ) KUL!!!! Ska jag gå in på bolag kan då och handla upp hela lagret. Nej då men den 12 maj är ju iaf på en måndag så det är ju bra iaf. Fast jag kommer hem till Hagfors då på fredag och stannar tills måndag. Så då ska jag ut och fira! Ha d bra!
//Amanda

familjen på besök

Igår kom min moster hit och sov över här. Hon är här än men hon åker vid halv 5 till stockholm för att hämta den hon är tillsammans med. Men snart kommer min mamma och mormor. Så hela familjen är samlad. Vi ska åka in till stan och gå runt och kolla lite, Äta nått gott och så. Sen ikväll blir det nog att plugga kan jag tro. Så är det. Men jag skriver mer sen. Ha d bra!

Fortfarande vaken

Nu är klockan snart sex och jag har inte sovit än. Nu går bussen snart och jag ska ha tenta!!!! Är väldigt nervös faktiskt. Känns som jag mår lite lätt illa. Men så är det väl antar jag. Hoppas att det inte är allt för svårt och att de är på de jag pluggat på. Fast nu känns det som om jag inte kommer ihåg ett dugg. Förhoppningsvis så har väl något fastnat. Latinen sitter än iaf : )
Nej nu måste jag snart dra mig utöver till bussen. Den går om 13 min. Är barnprogram förövrigt på tv:n om det är någon som är sugen på det. Något om en räddningsbåt som heter Elias och Carola sjunger.....

Still going strong

Är fortfarande vaken iaf. Sitter och kollar på någon vampyrfilm på 4:an men borde plugga. Ska börja direkt efter inlägget : ) Martina erbjöd mig att jag skulle få låna hennes bil men jag måste fylla på mitt busskort så det är lika bra jag tar bussen i morgon. Hoppas det går bra på tentan iaf. Känns som det skulle kunna gå bra iaf. Men man vet ju som sagt aldrig vad de frågar på. Ska läsa lite mer på nervsystemet inatt eftersom det endokrina tycker jag att jag kan helt och jag kan namnen på alla ben och muskler i hela kroppen på både svenska och latin så jag tror jag ligger bra till faktiskt. Måste bra läsa på lite hur en muskel kan kontraheras och lite mer på nervsystemet som sagt. Men nu känner jag att jag vill plugga. Skriver mer sen när jag tar en paus. Hare! : )

Hallå!

Jag "råkade" att följa med Tobbe hem till Hagfors i måndags. Så jag kom inte tillbaka förens idag till Örebro. I morgon har jag omtenta. Känner mig redo. Latinen flödar : ) Nu har jag städat mitt rum och tänt ljus så jag sitter och myser lite. Har tv:n på lite i bakgrunden och det låter som en halvdålig film som går nu. Vet inte hur jag ska göra för bussen går 0600 i morgon och tenta börjar inte förens 0800 så jag funderar på att dra en allnighter : ) Koffein tabletter ligger i skåpet så det får nog bli så. Kommer somna vid tre annars och så måste jag gå upp fem. Känns som att två timmar bara kommer göra så man känner sig förstörd. Så får det nog bli. Och då har jag ju mer tid för pluggande även om jag tror att det mesta sitter så kanske lite mer kan fastna. Får väl se. Hade sett fel på schemat nästa vecka, är ledig hela veckan. Kul att sitta här då, nej.... Men min moster kommer och sover hos mig på onsdag och så kommer mamma och mormor på torsdag och sen ska jag plugga med några i min klass inför tentan som vi har nästa måndag. Nej nu ska jag plugga : ) Skriver senare om jag är vaken....//Amanda

dag 2 och tobbe lever än

Idag har jag och tobbe bara legat inne i sängen och kollat på film. Gör mysigt faktiskt : ) Han har än så länge bara klagat på arla mjölken och att det är för mkt folk. nu började filmen igen så jag måste gå. skriver mer imorgon när han åkt. hade bra!

krigsfilm med Tobbe

Nu sitter jag och min underbara pojkvän och kollar på film. Ska nog snart gå och lägga oss. Vi har ätit från Mc donken och kollat på film. Nu ska jag snosa. god natt

tvättar

Glömde visst bort att jag skulle tvätta men det fanns ledigt resten utav dagen i vår lilla skitiga och dåliga tvättstuga. Så nu tvättar jag tre fulla maskiner med tvätt. Gott att de blir klart innan tobbe kommer. Nu har jag fått fel på hjärnan tror jag. Vet inte hur man stavar lungt, lugnt. Haha.. Nej va hemskt. Nu skulle Carpen bli upprörd om hon såg detta. Men jag tror inte att hon läser bloggar så det är nog fritt fram att stava hur man vill : ) Ska nog kolla på film ikväll. Kanske superhero movie. Jag får se. Någon som har nått tips? Har kanske redan sett de flesta nya men kanske har missat någon.

nu har jag kommit hem

Nu har jag vart inne till stan och handlat lite och solat. fick sitta och vänta på bussen i 50 minuter innan den kom för att jag missade den första. Trodde jag hade tappat bort mitt busskort men det hade åkt in i min kalender. Så där satt jag och väntade. Men nu är jag iaf hemma. Ikväll blir det tv och tacos. I morgon blir det städning och... Fan jag måste till tvättstugan. skriver senare.

Nu är det dags att sova

Måste bara tipsa om Magnus Betnér som är en jätte rolig komiker som brukar vara med i parlamentet. Sök på honom på youtube så får ni ett gott skratt.
God natt

tänker tillbaka

Sitter och lyssnar på lite halv deppo musik och tänker tillbaka på studenten. Det var utan tvekan den bästa dagen i mitt liv ännu. Den skulle jag vilja göra om några ggr. Men men. Ni som ska ta studenten i år, jag säger bara det NJUT!!! Jag tycker att det känns som livskvaliten har sänkts betydligt efter sommaren som var. Först helvetes jobbet i Norge som har gett mig men för livet.. Får rysningar bara jag tänker på det. Usch usch...... Sen hela hösten när man var arbetslös och mestadels ensam och pank. Och nu så är det full fart på universitetet. Med räkningar och hur mkt ansvar som hellst. Men det känns som att bara man kommer in lite mer i utelivet här så kan det nog skapas många roliga minnen med nya och gamla vänner också. Men nu ska ju Ida flytta hem tillbaka och om det är en till men de är jag inte säker på så då blir det ju bara jag och Martina kvar. Men de blir nog bra det också. Längtar till sommaren. Känner att jag behöver värme sol och en svettig öl : )
Nej nu ska jag lyssna på rock away så jag blir på bättre humör. I morgon blir det introduktion till obduktion : ) Läskigt va? Haha. Nejdå det ska bli intressant att se alla organen och hur de ligger i kroppen. Hoppas bara inte att jag spyr eller svimmar. Hörde att det var en som hade svimmat framåt och landat på patienten som låg uppskärd. Gör jag det så dör jag med så då kan de lika gärna sprätta upp mig också : )
Hare nice!
//Amanda som för andra gången i sitt liv ska se en död människa.... "I see dead people"  : P

Anna Skipper

Nu blir det " du är vad du äter" : )

Sugen på ny mobil

Jag är så jäkla sugen på att skaffa en ny mobil kan jag säga. Någon som har ett förslag på en mobil som har bra kamera med blixt (ett måste denna gången) sen så ska man j hellst få plats med många låtar och så ska den va riktigt snygg. Har hittat en som stämmer in med utseendet jag vill ha iaf. En svart och grön sony ericsson S500i. Men den har inte så mkt minne och ingen jätte bra kamera och ingen blixt. Men alla andra va fula tycker jag. Så här ser den ut iaf:
 
                                                                                 
Om någon vet en riktigt bra mobil som inte kostar över 3500 så

Kors i taket!!!

Tobbe kommer till Örebro i helgen : ) Fatta det. Haha nej men han är att för söt. Jag måste bara be alla som sitter och har lite tråkigt och känner sig lite sega att ni laddar ner Sir Mixalot- Baby got back. Det måste ni göra och om ni inte blir på bättre humör så kommer jag personligen och ger er 100 kr : ) Ha en fortsatt underbar vårdag!
//Amanda

Lite andra roliga bilder

Hittade också lite andra roliga och mysiga bilder som jag tänkte lägga in.... Enjoy : )

                                                                            

1. Martina nere vid Ok i Hagfors när vi snor flyttkartonger
2. Lintha prövar löshår
3. Underbar sommarbild när Ida äter glass i Åmål nere vid hamnen
4. Söt bild på Söt Emma! Denna minen gör hon när man viskar till henne : )

Våren är här!!!!

Våren är här!!!!



Så här ser det ut överallt i Örebro. Det sitter faktiskt en stor geting någonstans i någon blomma. Om ni hittar den så kan ni väl skriva vart den är. Tog bilden med mobilen så den blev inte så bra. Men ska det ens finnas getingar nu : ) Det är varmt som om det vore tidig sommar här. Gott Gott!!!!!!! Den här bilden togs påväg till ica nära för att inhandla mjölk... Haha!

RSS 2.0