lyxfällan

Nu sitter jag o glor på lyxfällan. Superbra är de :D Love it! Min kära man (haha) är i edebäck och glor på fotboll så jag och Affe ligger o myser hemma i soffan. Min lilla gull vovve och jag var iväg och gick med mormor vid vågbacken förut. Blev en långpromenad så vi är båda rätt så trötta nu. Imorgon är de valpkurs vid travbanan när vi ska lära valparna att söka. Men min hund är redan champion på de :P Nej då de är han väl inte men han är bra iaf. Sen på tisdag ska vi ut på stan och gå med hundarna, det blir nog mer problematiskt eftersom Affe ska fram och hälsa på alla snälla människor han ser. Men det som är värre tycker jag ändå är att alla går fram till en söt valp utan att ens fråga om de går bra. Eller så erbjuder de sig att han får hälsa för de går så bra så. Kan de inte bara skita i min hund för jag vill inte att de ska hälsa utan att fråga och jag vill inte att han ska få hälsa heller när jag försöker lära honom att han inte ska hälsa på allt o alla.
Så är det. Ikväll blir de mys med mina killar. Ska bli gott!
Nu tillbaka till lyxfällan :D

bakfull!!!!

Idag är jag dålig som bara den. Var på 20års och 30års kalas igår i bygdegården. Va skit mkt folk och jag hade jättekul! Det var Ida och Malin som fyllde år. Idag är det inte så roligt men så är det. Nu ska jag kolla på tv en stund.

tvättar

Idag har jag o Affe vart ute på vår dagliga promenad och så har jag ringt lite samtal och så. Nu så tvättar jag och har tråkigt! Tobb är vid ängåsen och håller på med sin bil. Men imorgon ska jag iaf till älvstranden en sväng på morgonen och så ska jag mormor och mamma till karlstad en sväng och handla lite. Ska bli kul faktiskt. Nu ska jag beställa lite böcker och så ska jag ner till tvättstugan igen. ha d bra!

RSS 2.0