Motivationsbild vecka 5

motivation
Jessica Alba har en otroligt tränad kropp, kanske lite för mycket för vad jag vill ha men de är ju en motivation iaf :)

Har också lagt upp ett träningsschema för veckan:
Måndag:
Rodd 2000m+ 45 min kondition (crosstrainer, jogga eller powerwalk)
Tisdag: Styrketräning 45 min + powerwalk i 30 min
Onsdag: Styrketräning 45 min + jogga i 20 min
Torsdag: 90 minuter promenad
Fredag: Kondition 60 min
Lördag: vila (party)
Söndag: Vila (Bakis)

Pysseldag

Idag kom Ann till mig vid 10, vi glodde lite på tv och åt god frukost, sen så tvätta vi gardiner och satte upp dom. De blev väldigt snyggt tycker jag. Sen drog vi till Staffa och gick på långpromenad med Alfons som sprang som ett vilddjur :) Efter promenaden åkte vi o handla och laga mat, blev tacos. Gott gott! Sen pyssla vi lite till i lägenheten och kolla lite mer på tv och vid 6 åkte hon hem till sig igen. Varit nån där idag och tapetserat. Imorgon åker Ann o Lena till Karlstad, de vill ha med mig men de är så tråkigt att åka utan pengar. Ann skulle köpa med ett täcke iaf så jag slipper sova med kläderna på :) Har ordnat med adressändring åt henne idag också.
Skulle byta Alfons försäkringsbolag från agria till folksam men jag vet inte riktigt när jag betalat till. Får ringa Tobias sen o fråga eftersom pappret är hos honom. Tobias fyller föresten 23 år idag, Grattis! Ingen födelsedagspresent får han dock :) Mohahaha!
Nej nu orkar jag inte skriva mer,, !

Bilddagboken

http://cherryflowers.bilddagboken.se/p/main.html?

Mys

Idag blir de milkshake, amerikanska pannkakor och mys!! Idag har jag även vart med min goa vän Ida. Vi var väldigt hungriga så efter att ha kollat på ellen degeneres show (ett måste) så drog vi till thaiköket för att få oss lite föa:) Imorgon bosätter sig min älskade moster hos mig över dagen för hennes lägenhet ska tapetseras, mys, mys!! På fredag blir de nog charlestown med min moster o Lena, får se om jag har lust för pengar har jag inga :) Nästa helg blir de Åmål också. Kul att träffa pappa o Annika längre än en timma var tredje månad. Åker på fredag förmiddag och så kommer jag hem på söndag eftermiddag. Blir nog mysigt de med :P

eleven.se

Sidan jag beställer detta ifrån är eleven.se,, bara så ni vet. Nu blir det lipstick jungel :),, puss!


Lösögonfransar

Lösögonfransar

Japonesque Luscious Lashes Kit

Komplett lösögonfrans-set

Kan användas flera gånger.
Allt du behöver för att få långa, fylliga ögonfransar, som ger dig ett naturligt förföriskt utseende.

Setet innehåller:

- 2 långa fransar
- 2 korta fransar
- 1 limtub
- 1 applicerings-pincett
- 1 förvaringsask

Med korta fransar och/eller långa fransar kan du matcha stilen för tillfället. Ögonfransarna kan anpassas så de passar dina egna ögon. Halvsetet används för att göra dina yttre ögonfransar större.

Limtuben är förslutningsbar så den kan användas igen.

Användning

Anpassa lösögonfransarna så de passar dig. Lägg lim på innerkanten av fransen. Vänta i ca 10 sek. Genom att använda den lilla pincetten som medföljer, så lägger du fransen ovanpå dina naturliga fransar. Rätta till lösögonfransen så den ligger bra och rätt. Håll den i läge till dess att den fastnar.

Borttagande

Ta tag i ytterkanten av lösögonfransen. Dra försiktigt i fransen mot näsan.

Förvaring

Lägg dem tillbaka i den medföljande förvaringsasken, och du har allt på en och samma plats nästa gång du ska använda dem.

Too Faced, Lip Injection

too faced

Too Faced, Lip Injection Super Size


Nu finns produkten som så många har förälskat sig i - Too Faced Lip Injection - i en Super Size förpackning.

Fantiserar du om fylligare läppar? Sluta drömma - använd Lip Injection! Too Faced's Lip Injection extrema läppfyllnadsmedel, en kristallklar volymgivande läppglans som ger fylligare läppar med resultat som varar upp till 4 timmar. Lip Injection innehåller ett naturligt E-vitaminderivat som ger ökad cirkulation i läpparna och skapar fenomenal läppfyllande verkan och ökad läppvolym.

Bara applicera ett tunt lager av denna flytande läppbehandling på läpparna med applikatorborsten. En lätt kittlande känsla kan upplevas när Lip Injection stryks på och kan vara upp till 5 minuter. Efteråt ser läpparna upp till 20 % fylligare ut!

Läppstift eller läppglans kan också användas efter att Lip Injection har torkat för att få ett mer intensivt livfullt utseende på läpparna.

Innehåll: 7 g

Denna plus lite andra saker kommer i min brevlåda under veckan

Vidal Sassoon

Vidal Sassoon Pro-Elite 19 mm Tourmaline Locktång


En professionell locktång med 19 mm i diameter. Locktången har en keramisk yta med jonisk och Tourmaline beläggning som ger en mjukare yta, ser till att bibehålla hårets naturliga fuktighet och ge dig mer glans.

Tourmaline

Tack vare det unika Tourmaline skyddet så har ytan över 20 % jämnare och bättre yta jämfört mot traditionella keramiska locktänger. Detta ger ditt hår mindre slitage.

Säkerhet

Locktången har ett avställningsskydd som skyddar underlaget från att skadas av värmen när du inte använder den. Skulle du glömma att stänga av locktången så stängs den av automatiskt efter 60 minuter (Observera dock att du alltid ska se till att koppla ur elektriska produkter som genererar hög värme när de inte används!)

Specifikationer

  • Keramisk, Ionic & Tourmaline
  • Lenare yta för mindre slitage
  • 25 värmelägen
  • Snabb uppvärmning (Inom 60 sekunder)
  • Universell volt (Worldwide use)
  • Roterbar sladd för att undvika trassel (2.8 m).
  • Avställningsskydd för säker hantering.
  • Cool Tip
  • Automatisk avstängning efter 60 minuter.
  • 2-års garanti

Träningsverk!!!!

Idag har jag sån jäkla träningsverk så ni anar inte. I rumpan, insidan låren, nedre delen av magen och axlarna! Så jag funderar på att flytta min vilodag till idag istället, får se om jag orkar träna senare.

Anders Olsson



Här är min helt fantastiska farbror, ring och rösta på honom så han vinner Jerringpriset
099-232 05

Löshår

Ska beställa nytt löshår snart också, eller de kanske jag kan göra idag för jag får ju lön och studiemedel om mindre än 2 veckor nu. Ja de gör jag nog nu, från www.rapunzelofsweden.se som vanligt :)
Ha d bra!

Motivationsbild vecka 3

Carmen


Carmen Electra är en annan superhet kvinna som tränar och äter rätt, vilket ger resultat, som ni ser :) 
Har hennes träningsvideor hemma och hon är verkligen duktig på det hon gör.
Hon är ett helt perfekt exempel på vad träning och bra kost kan göra. Vill också ha!


Har också lagt upp ett träningsschema för veckan:
Måndag:
Rodd 2000m+ 45 min kondition (crosstrainer, jogga eller powerwalk)
Tisdag: Styrketräning 45 min + powerwalk i 30 min
Onsdag: Styrketräning 45 min + jogga i 20 min
Torsdag: Vila
Fredag: 90 min promenad
Lördag: Styrketräning 45 min + crosstrainer i 20 min
Söndag: Vila

Motivationsbild vecka 2

Tilde
Tilde Fröling är nog en utav världens snyggaste och sexigaste kvinnor.
Hon har en underbar personlighet och en skit snygg kropp.
Hon är inte sådär sjukligt smal utan har lite kurvor. Vill också ha sån kropp!


Har också lagt upp ett träningsschema för veckan:
Måndag:
Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Styrketräning 45 min + crosstrainer i 30 min
Torsdag: Styrketräning 45 min + powerwalk i 30 min
Fredag: Rodd 2000m + 45 min kondition (jogga, crosstrainer eller powerwalk)
Lördag: Styrketräning 45 min + crosstrainer i 20 min
Söndag: Promenad 60 min

Jag ska ha 2 eller 3 dagars vila i veckan tänkte jag för om jag lägger av längre än så brukar jag bli sjuk. Ska försöka lägga ut ny motivationsbild en gång i veckan och ett nytt träningsschema. Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova,
God Natt!

Typiskt!!!

Nu är klockan snart halv 6 och jag har nyss kommit hem. Tänkte att eftersom jag aldrig kan sova förens typ 7 på morgonen så kunde jag ju lika så gärna gå och träna när styrkan öppnar vid 5. Så klockan kvart i 5 plogade jag mig genom snön i över 20 minus bort till styrkan. Kommer fram och drar kortet i kortläsaren och kommer fram till att jag glömt koden till kort helvetet!! Så de va bara att pröva en miljon olika för att sen ploga sig genom snön igen tillbaka hem utan att ha fått träna och med förfrusna lår! Är lagomt pigg o glad nu måste jag säga. Så nu ska jag sova. God Natt!

Nu jäklar

Nu håller jag äntligen på att bli frisk. Så imorgon ska jag träna för nu har jag inte tränat sen den 17 december. Så även om jag inte är frisk än så sätter jag igång imorgon och så håller jag tummarna för att jag inte blir sjuk igen. Eftersom jag som vanligt inte kan sova så jag tänkte att om jag går och tränar direkt de öppnar vilket är 5 till morgonen så går jag hem och sover sen. Då är det nog ingen där heller vilket är skönt får då kan man ta i det där lilla extra så svetten sprutar utan att någon ser :) Har lovat mig själv att 2009 ska bli mitt år. inte mina kompisars eller pojkvännens år utan mitt, bara mitt! Jag ska fokusera på att bli en bättre människa. Dricka mindre, träna mer, bli snyggare (haha),lära mig att jag klarar mig själv, inte ta en massa skit från andra, bli piggare och friskare, bättre i skolan, bli lyckligare och bättre helt enkelt. Jag kan inte lova att jag kan hålla det men jag ska fan göra allt för att fixa det.
Imorgon ska jag och min kära moster umgås och så ska jag in till skolan en sväng och hämta lite papper. Nu ska jag lägga upp lite motivationsbilder som jag kan kolla på när jag känner mig som jag ska skita i allt och lägga upp ett träningsschema.

RSS 2.0