Vårdcentralen

Igår så var jag riktigt dyng trött när jag skulle gå och lägga mig. Ställde min mobil som vanligt 4 ggr på ringning och även en annan klocka eftersom jag är jäkligt seg på morgonen. Jag vaknade klockan halv 11 dagen efter utav att martina knackade på dörren och sa att jag försovit mig. Min föreläsning tog slut för en halvtimme sedan så det va ju ingen idé att flyga upp ur sängen och sticka iväg till universitetet så jag fortsatte att sova eftersom jag var riktigt trött än. Vaknar klockan 3 och ser hur länge jag egentligen sovit. Sen när jag går upp så märker jag att det är något riktigt fel. Tänker inte säga vad men det va iaf väldigt fel. Något som aldrig hänt mig förut. Så jag fick panik och ringde till mammsen som jag alltid gör när nått är fel. Hon säger att jag ska ringa till vårdguiden och fråga va de va för fel. Så jag gör de. Efter 20 minuter när jag berättat vad som hänt så ber de mig att åka iväg direkt till närmaste vårdcentral. Jag sticker iväg med Martina. När vi kom dit så va jag i fel distrikt. Skulle ha vart på vårdcentralen i odensbacken. Så då var de bara att åka. Bestämde mig för att skita i att åka dit iaf tills i morgon. Det går förhoppningsvis bort. Annars får jag dra dit i morgon. När jag går ut till parkeringen och sätt mig i bilen och backar ut så står de en exakt lika bil som min mosters. Då säger jag den dummaste saken jag sagt på länge. Tvärnitar och frågar Martina om det här verkligen är min bil. Ja ibland så är även jag lite lätt rubbad i huvudet.
Efter det så åkte vi till ICA Maxi och handlade lite mat mm. Så jag åkte i stan för första gången. Gick riktigt bra faktiskt. Nu har jag äntligen kommit hem. Ska snart dola med att bränna ut en film och sen ska jag se om jag har någon ork att plugga på inför tentan. Hoppas de annars så ligger jag lite risigt till..
Ha d bra!


Äntligen!

Nu har jag äntligen en en liten stund att hinna in på min blogg och skriva av mig lite. Jag har haft en väldigt bra helg. Rolig fredag men ännu roligare när man va hemma med tobbe lördag söndag. Sen förjde han och Gustav med till Örebro på måndag morgon. Jag gick i skolan i 3 timmar och sen laga vi mat och kolla på film och myste lite Sen under natten så trängdes jag och Tobias i en 1,05 säng så det ska bli hemskt gott att sova själv i natt! Idag har jag vart ledig ifrån skolan så jag och Martina har vart och köpt mig en skrivare och lite annat. Sen åt vi middag och kollade på första avsnittet av gossip girl. Me like... Sen fortsatte kvällen framför kanal fem. Nu, eftersom jag blir som mest effektiv på kväll/natten så sa jag gå igenom lite anteckningar och lite bra sidor på internet så jag pluggar in lite mer inför tentan vi ska ha på tisdag. Skriver mer i morgon.
God natt!

Nu är min blogg lite uppdaterad...

Nu känner jag mig på lite bättre humör förutom att min huvudvärk fortfarande är kvar. Har till och med fixat lite på min blogg med header, text och klocka. Blev riktigt nöjd faktiskt. Och så prata jag med min mamma förut och hon skulle laga fläskfilé och potatisgratäng i morgon som jag skulle få komma och äta. Fy fan va gott med något som inte är pasta för en gångs skull. Spyr på pasta och nudlar! Ikväll har jag bestämt mig för att stänga av datorn direkt efter detta inlägget och INTE kolla på sex and the city 45 gånger innan jag somnar. För i morgon ska jag gå upp halv sju. Så nu ska jag sova. Nu kommer jag nog skriva nått inlägg i morgon kväll men sen så blir det nog inget förens på måndag. Just so you know.
Ha d bra alla härliga människor och god natt!


Skit dag

Idag har det varit en skit dag. Va skit trött i morse, va skit nära att komma försent, skit tråkig föreläsning i tre timmar, skit väder när jag skulle åka hem, skit lägenhet som skulle städas, skit läxor som ska göras, har skit ont i huvudet och är på skit dåligt humör.
Har lust att gå och lägga mig och sova så det blir morgon. Men jag måste göra massa skit saker innan jag kan gå och lägga mig! Men de roligaste med sånna här dagar är att man får så jävla mycket gjort. Det är väl iaf något som är bra.
I morgon börjar jag 9 och ska ha tråkig mikrobiologi tills 12. Sen så är jag ledig fram tills 14:30 då vi har intro till mikrobiologilab i en halvtimma. Sen vid tre så kommer Martina och hämtar upp mig i skolan och vi drar hem till Hagfors och stannar där tills på måndag morgon. Förhoppningsvis så får jag med mig Tobias till Örebro på måndag för han är ledig tills på onsdag. Och jag är ledig hela tisdagen så de skulle va kul om han följde med. Men han säger att han inte vill till något skit Örebro.
Men jag är iaf väldigt glad över min lilla blogg så jag får skriva av mig annars så skulle jag nog slå ner den som är närmast till hands vilket är Martina och det vill jag ju inte göra. Bara ibland :)

Har föresten räknat ut att jag skrivit skit 13 gånger i detta inlägget. Inte dåligt!

Ribbosomer...

Jag kommer drömma om föreläsningar känns det som. Det är det enda som snurrar i mitt huvud nu. Och Tobias lite :) Nu vill jag bara hem och träffa honom när han är sjuk och allt. Synd om honom.
Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av sex and the city och sen ska jag sova. Börjar inte förens ett i morgon. Gott!
Ha d bra och god natt..

Back from The university

Nu har jag kommit hem från ännu en dag i skolan. Fortfarande så är det väldigt intressant och kul. Men ju djupare vi går in på saker ju svårare blir det. Men vem har sagt att det ska va enkelt? Idag så ska jag iaf göra klart skolarbetet jag höll på med igår och så ska jag även renskriva mina nya anteckningar. I morgon går jag mellan 13 och 16 så jag går bara tre timmar och på fredag får jag åka hem till min pojkvän!!!!! Yes! Prata med honom nyss och han mådde dåligt så han ville att jag skulle komma hem. Men inte, han får att stå ut tills på fredag. Ska han nog klara. Men nu måste jag laga lite mat för jag har bara ätit en mandarin idag.

Now it´s time to go to bed

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott alla!

Mina blommor dör!

Nu är Martina inne och gör sig fin för att hon ska spela in lägenheten på film och lägga ut den. Tror även att hon ska filma sig själv. Hör att det sprejar inne på toan.
Jag och Martina prata igår på hemvägen ifrån coop om förhållanden. Hon berätta om sina och så skulle jag berätta om mina. Efter en lång stund så kom jag på att jag har ju faktiskt bara vart tillsammans med Tobbe. Jag blev alldelles paff. Trodde iaf att de var tre. Vet inte vart jag fått det ifrån. Kanske bara hade hittat på det för att det lät bra. Jag blev ju tillsammans med Tobbe när jag var 14. Det slog mig hur länge vi vart ilag. Men då har det verkligen inte bara vart en dans på rosor kan jag säga. De vet nog de flesta som känt/känner mig och Tobbe. Vi har nog hatat varandra lika mycket som vi älskat varandra. Både jag och Tobbe är/var lika omogna. Men nu har tobbe skärpt till sig och mognat och jag är väl iaf på god väg. Så det är ju inte lika stormigt nu förtiden. Kan va gott att det är lite lugnt också. Har bara älskat Tobbe och ingen annan och det finns ingen annan än han för mig just nu. Sen vet man aldrig hur framtiden ser ut, men nu är han iaf min solstråle, min bästa vän och en helt underbar pojkvän.
Nej nu blev det så väldigt djupt. Kan berätta nått väldigt roligt. Har redan börjat gnälla som de i Örebro. Haha Martina höll på att skratta ihjäl sig i morse när jag skulle säga bråttom. Filmen på vår lägenhet kommer ut idag iaf. Det kan jag lova. Med eller utan Martina i den =)
Förresten så längtar mina blommor hem till Hagfors. Sen de kom hit å hänger de och ser allmänt döda ut. Just so you know!

Martina och mina sängkamrater :)

image20


Tänkte att om en person sitter bredvid hunden så förstår ni hur stor den är. Jag får alltså knappt plats med dom i sängen. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Åtta stycken bara i Örebro. Yes!

Börrr och Köö!

Idag gick jag upp klockan 6. Amanda Olsson uppe klockan sex!!!! Brukade gå och lägga mig då... Blev nästan förvånad över mig själv. Men jag måste säga jag inte va så jäkla duktig så jag flög upp ur sängen. Faktiskt så tänkte jag, bara i några sekunder, att föreläsningar inte är frivilliga så jag måste ju inte gå. Men jag gick upp. Det är ju det som räknas. Sen väckte jag Therese och vid halv åtta så drog vi till universitetet. Jag hade min första och enda kemilektion med en dryg fast snäll gubbe. Fatta bara en sak utav det han tog upp men som tur va så skulle det bara vara det som är med på tentan. Sen på nästa lektion så prata vi om cellen och lite kemi. Verka skoj. Visste en del utav det redan eftersom jag läst medicinsk grundkurs. Men de va kul iaf.Fast jag kunde inte koncentrera mig sista timmen på vad hon sa för jag hade så otroligt ont i min mage. Men nu är de bättre bara man fick ta en samarin. Sen efter mina jobbiga 4 timmar i skolan så åkte jag och Therese hem. Men då hade Therese tagit sig in i Karlstad så hon ska börja där i morgon istället. Lite tråkigt men jag överlever nog. Jag hade också tagit mig in om jag hade tackat nej till Örebro men jag vågade inte chansa. Men jag trivs bra i Örebro också.
När vi kom hem var våran handyman hemma och lagade vår spis. Han va verkligen en pratgla örebroare. Tänk er när ni härmar dialekten här så lät han fast värre ändå. Martina kunde inte hålla sig för skratt så hon fick lämna köket i en rusande fart. Sen så fick jag och Martina hjälpa till jag bytte en glödlampa och Martina hade sedan sönder lampan. Ovanligt att saker är hela efter att Martina dragit fram. Sen kallade han mig och Martina för börr och köö. Han tyckte att jag sa borr härligt så då började han kalla mig de istället.. Men nu är spisen och de båda lamporna lagade iaf. Gott!
Saknar min mamma och min pojkvän väldigt mycke nu. 2 dagar kvar tills fredag när jag får träffa dom!
I morgon går jag i skolan mellan 10:00-12:00 så de är inte farligt alls.
Nu ska jag ta kort på alla gossedjur som tobbe gett till mig och visa för honom att alla är med. Lägger kanske in det sen så får ni se vilken samling jag har som jag fått av tobbe under de 6 åren vi vart tillsammans plus att jag har lika många till hemma vid honom. Skriver mer sen...

06:00 Ringer klockan...

Ja nu ska jag sova. Har fått iordning åt Therese nu så hon också kan sova. Nu ska jag upp om mindre än sex timmar så det börjar bli dags att stänga av datorn.
God natt!

Alexander+Amanda=Sant

Jag har träffat min livs kärlek. Sorry Tobbe men du duger inte längre. Min nya kärlek heter Alexander. Träffade honom utanför min lägenhet. Han sa Hej! Vad heter du? Jag: Amanda, vad heter du då. Han säger stolt Alexander Forsberg och börjar sjunga på en sång. Han säger att han är påväg mot lekparken för att leka och vi säger hej då. För er som inte förstår bättre så var Alex som jag skulle kalla honom typ 7 år och urgullig.
Nu har vi föresten vart på coop och handlat. Martina stay away from the food. Jag hade full rulle med att få Martina att inte köpa upp hela affären och hon säger att det är hon som är den ekonomiska av oss.. hah... Skulle ju inte jag vilja säga precis. Men men. Jag fick iaf mitt balsam och lite mandariner och så. Nu ska jag nog gå och va lite social mot min sambo.

Fortsätt simma...

Måste bara slå ett slag för Doris i hitta nemo. Finns det någon roligare karaktär än henne. Vill va som du Doris. Fast de är jag ju redan...hmm... eller va prata jag om.....

Martina alias the big black hole

Nu har jag fått i  mig lite mat och skrivit klart anteckningarna. Gott! Glömde att skriva att Therese kommer och ska bo hos mig och Martina ett tag nu. Hon kommer ikväll så vi har gjort iordning ett litet rum åt henne. Blir nog bra fast vi har inga persienner eller hur de stavas så de blir nog lite ljust åt henne. Men de får hon ta bättre än att bo 20 mil bort ifrån universitetet iaf. Jag och Martina kanske ska öppna ett litet vandrarhem så vi kan tjäna lite extra cash...hmmm...:) Nu ska jag åka in till stan och köpa balsam. Ha d nice skriver mer sen.

Första skoldagen...

Nu så är första skoldagen avklarad. Var riktigt roligt. Lärde känna lite nya människor och så. Fick även en introduktion på vad vi ska hålla på med i 2 och en halv vecka innan tentan. Tycker att det verkar riktigt intressant faktiskt. Kanske inte den lilla kemin vi ska läsa men den är bara på en timma och 45 minuter. Så jag ska nog stå ut.
 Nu ska jag renskriva mina anteckningar så att jag förstår vad jag menar innan jag har glömt det. SAKNAR MIN POJKVÄN! Men får träffa honom om tre dar så det är nog lugnt :)

P.s!

Nu krånglar internet istället för routern!

God natt alla!

Nu ska jag lägga mig och läsa och förhoppningsvis somna gott. Ha d nice!

What about the smart people?

Var inne och kollade på en blogg förut. Den gjorde verkligen min dag! Älskar folk som är omedvetet dumma. Rubriken avslöjar lite vem jag pratar om. Alltså jag förstår varför hon har så många som kollar på hennes blogg. Det förstår jag verkligen. Först alla killar som sitter och dreglar över henne men mest tjejer som jag som verkligen kan sitta och skratta åt hennes kommentarer. Kollar på sitt armband när hon ska se hur mycket klockan är, ska ha några vita helger framöver nu och då menar jag alltså inte vitt vin. Utan den minsta antydan om att det är ett skämt! Ja jag tycker verkligen att fler människor ska gå in och checka hennes blogg.

sommaren 2007 var den roligaste i mitt liv, längtar tillbaka!

image13image14image15image17
             image16

Aldrig mer en router!

Nu har jag och Martina snart suttit i 8 timmar för att få igång routern så vi kan ha trådlöst. Men nu har vi äntligen lyckats. Tror det var min bön till gud som gjorde att vi klarade det sista gången. Thank you god! Nu är jag för slut i huvudet för att blogga så jag skriver i morgon istället. Martinas överaskning kommer snart förresten för er som sitter och väntar med spänning!
God natt och köp aldrig en router!

Äntligen internet!

Nu har vi äntligen fått internet här på wallinvägen. Fast det fungerar inte på Martinas dator så jag tror hon blev lite små sur. Men det ska vi nog fixa. Ja jag kanske ska berätta lite vad som har hänt de senaste dagarna. Vet inte riktigt vart jag ska börja. På torsdag morgon drog vi iväg till örebro. Sen höll vi på att packa upp och städa hela dagen. Allt gick bra och det blev faktiskt skit bra  vår lilla lägenhet. Känns riktigt som hemma. En film kommer ut lite senare idag där vi filmar lägenheten så ni kan få se hur den ser ut. Sen har Martina en riktig chock nyhet som ni kan kolla upp på hennes blogg senare ikväll. Ni kommer tappa hakan kan jag ju säga.
På fredag så hade jag registrering på universitetet. Vi fick höra lite om hur vi skulle ha det med ämnen och så under 3 år och så gick vi på campus vandring. Sen så fick vi veta att det första boken vi ska läsa är på över 1000 sidor på engelska! Yes! Tänk de som inte är så jäkla bra på engelska då. Hur ska de göra. Tycker iaf att det är en jävla tur att jag inte har några större problem med min engelska men ändå. Det är ju inte precis som vi får sitta och läsa hello my name is... typ.
Sen efter jag vart på skolan åkte jag och Martina och införskaffade lite mat åkte till IKEA för att köpa de saker som fattades. När vi kom hem så kopplade jag elen och satte upp lampor och tavlor medans martina städade lite. Jag är nog mannen i vårt förhållande har vi kommit fram till. Under helgen nu har vi bara tagit det lugnt och plockat det sista  lägenheten. Så i morgon så drar det igång på riktigt med skolan men det ska faktiskt bli riktigt kul!

Bye Bye!

Nu ger jag upp idag igen. Fattar inte folk som kan sitta vid datorn hela dagarna.  Nu ska jag åka och hämta Tobias vid jobbet och så ska jag hem och bara ta det lugnt och gosa!
 Ha en bra kväll för de ska jag ha...

Till alla som försökt få tag på mig...

Hej alla som har skickat sms till mig och som inte har fått ett svar. Det beror på att jag inte har några pengar på min mobil och kommer förmodligen inte att få förens den 17 då jag får mina lägenhetspengar (förhoppningsvis). Jag hör utav mig till er då.
Ett litet speciellt meddelande till Linda: Jag hör utav mig nästa gång jag kommer hem från Örebro eller när jag fått pengar på mobilen. Tack för att du skrev!
Ett litet till Pierre också: Kan fortfarande inte svara på dina sms drygen =) Som jag sa igår så har jag inte pengar och tobias jobbar så jag kan inte låna hans mobil. Men jag hör utav mig om det blir någon inflyttningsfest direkt jag får pengar på mobilen och hem numret har du ifall du och 46:an saknar mig!
Ha d nice! Eller som Pierre skulle skriva By! (haha)

I´t hurts!

Idag har jag hållt igång ända sedan jag vaknade. Vilket var vid kvart i ett men ändå...
Kom på såhär dagen innan att jag ju inte hade plockat klart i min lägenhet plus att jag inte hade tänkt på att jag har massor av saker hos Tobbe.
Så Jag började vid Tobbe. Bäddade sängen och började radda upp alla mina saker på den. När jag var klar så var hela dubbelsängen, köket och lite på golvet fullt i saker. Shit va mycke saker man har egentligen som man inte tänker värst mycket på.
Sen så hämtade jag skodan och körde den till mig. Packade den full med tomma lådor och körde till tobias. Bar upp dom, packade dom fulla och sen ner för tre trappor igen , en för en, och in i skodan igen. När den var full så sprang jag ner till stålverket och hämtade nyckeln till passaten och körde den hem till mig och packade den full också. Plus att jag tvättar. Så min rygg värker plus att jag gick in i en taggbuske så min hand är alldeles sårig! Men jag har iaf hunnit med väldigt mycket idag som alla andra dagar.
Nu så tar jag en paus från tvättandet och sitter hemma vid min mor och bloggar lite. Gör ju inte direkt underverk för ryggen men jag får iaf sitta ner. (Pensionärs varning!)
Nu slutar Tobbe om mindre än en timma så då blir det snosa av =) För i morgon så kommer det bli en sista sån här härlig dag med packning, fast uppackning, och flyttning. Sen så ska jag iaf försöka sova lite i morgon så jag tar mig upp till skolan. Ska nog inte vara några problem med det men ändå. Vill ju se lite pigg ut första dagen iaf.

Ha d bra!


Nu är det nog!

Nu har jag suttit framför datorn hela dagen. Känner mig lite lätt yr i huvudet och ögonen värker. Men så är det när något är nytt. I morgon och på Onsdag så blir det nog inget nytt inlägg om jag inte smiter till mamma i morgon igen och snor lite internet av dom.
Annars så blir vårt internet installerat den 17 på torsdag alltså. Så då lär ni få en uppdatering om första dagen på universitetet. Blir nog kul. Är väldigt spänd!
Ha en bra kväll alla!

Anders

Vill bara passa på och gratta min farbror Anders Olsson som jag jämt nyss såg på ettan när han fick pris! Grattis Anders!

Allting faller på plats

Sitter nu och bloggar från min nya dator. Känns riktigt bra faktiskt. Det blev inte den jag har på bild i min blogg utan en annan lite billigare :) Så är det att leva studentlivet. Har inte ens börjat än men jag känner redan hur snåltarmen börjar vridas åt.
Bästa nyheten för idag: Loggar in på msn och Therese skriver att hon ska läsa samma program som mig i Örebro. För att citera henne ´världen är liten´. Känns iaf väldigt skönt att få gå tillsammans med någon man känner. Tror faktiskt att det här kan bli riktigt roligt. Hon är en stört skön tjej från Munkfors så det ska bli riktigt kul att gå på nollning med henne. Så nu får jag spara undan riktigt med pengar så jag har råd med nollningen också.
Nu till andra saker. Har hört att det är en person som läser min blogg ibland så jag hoppas att du tar åt dig. Är det inte tredje gången du tar med henne hem nu :P Det börjar verka kärlek banne mig! Haha. Inte konstigt att jag hörde att du drog från värmullen i en väldig fart. Trodde ju på dig och ´strippan´men se vad man kan ha fel i kärlekens namn.
Nej nog med mobbning nu. Den här helgen har varit lite upp och ner. Saker hände som jag aldrig trodde skulle hända och personer gjorde saker som jag aldrig trodde de skulle göra. Men vi är bara människor, alla kan gör misstag. Men detta ´misstag´ förvånade mig faktiskt.
I morgon är det sista dagen i Hagfors också. Känns inte så hemskt något längre faktiskt. Hoppas iaf att Martina och jag kommer trivas och att vi inte blir allt för ovänner. Ska nog gå bra. Kommer att sakna tobbe trollkarl men vi löser det väl på något sätt antar jag.
//Snåltarmen

Jag skulle höra med er om....

Dagen började bra och men fortsatte dåligt. Jag skulle gå med den som köpte min lägenhet och skriva på kontrakt. Men då har hon inte sin pappa med sig så jag får inga pengar utav henne. jag som skulle ha varit till karlstad och köpt en dator idag. Sen så hade jag inte heller fått någon lapp ifrån csn så då fick jag sitta i kö igen för att typ tvinga dom att faxa papprerna till mig. De faxas till VF som de skulle men där håller de på med att typ återanvända papper så på baksidan om varenda jäkla papper så står det VF och om torsby kommun. Så då ringde mamma till Älvstranden och frågade om de hade sånna papper där och det hade dom så klart. Om jag hade vetat det så hade det aldrig varit några problem. Jag åker och hämtar dom och sen så åker jag och köper kuvert och allt. Men då vet jag inte hur långa terminerna är så nu måste jag ringa och fråga det i morgon. sen bar det ner till OK för att hämta banan lådor. Sen har jag ringt runt överallt en gång till och pratat med olika människar om bredband osv. Så nu har vi fixat allt utom att beställa en dator och göra klart en budget för denna månaden. Sen är vi klara. Phew. Är helt slut i mitt huvud!


BTW

Min lägenhet går ut på annons för andra gången ikväll tror jag. Den här gången så har jag inte satt ut något pris eftersom jag behöver pengarna till en dator och till iaf en hyra. Så jag får väl vara beredd att sänka priset en del. Men under 10 000 går jag nog faktiskt inte. Då har jag ändå gått ner 5 000 på priset och det tycker jag ska kunna räcka eftersom min lägenhet faktiskt är väldigt fin och att jag har en egen uteplats. Men men. Vi får väl se om telefonen börjar ringa i morgon.
Nu så funderar jag på om jag ska dra mig hemöver och hitta på något. Vet inte riktigt vad men det finns alltid något att göra. Ser nu att jag har ett missat samtal från Martina så det är väl bäst jag ringer upp henne.
Peace out!


I don´t wanna grow up

Förstår inte hur man kan vara så kluven just när man är i den åldern jag är i nu.  Vissa dagar så har man inget ansvar livet leker och allt är lugnt. Men sen kommer det dagar när allt händer. Då ska man betala räkningar och fixa utbildning och ringa runt till människor över hela Sverige för att fixa en simpel sak. Idag spenderade jag lugnt en timme i kö när jag ringde csn för att be dom skicka hem ett papper till mig. En TIMME för ett litet papper. Sen var man tvungen att ringa runt till en massa till för att berätta att man har gjort det. Vuxenlivet känns inte så lockande jämt nu men ändå är man tvungen att ta steget ut i "stora världen". Känns spännade fast ändå så har man ju en sån trygghet nu som försvinner om bara några dagar. Ska verkligen ta vara på de sista dagarna innan vuxenlivet får grepp om mig och jag ska flytta ifrån mitt hem för första gången.
Men saker och ting skulle vara mycket mer skrämmande om jag inte var helt säker på att jag ville ta det steget som jag måste ta för att bli något som jag har längtat efter att bli i flera år. Hoppas bara att jag kommer trivas och känna att jag har gjort rätt val. Men jag har ju med mig en enorm säkerhet i mitt liv ändå. Jag pratar så klart om Martina. Jag skulle aldrig ha vågat ta det här steget om inte hon hängt med. Men nu så bestämde ju även hon sig för att det var dags att lämna "lyan" för något större. Kommer nog kännas värre för henne eftersom hon aldrig haft något eget förut. Men jag är oerhört glad över att hon bestämde sig för att följa med och jag tror att vi kommer att ha riktigt kul nere i Örebro även om vi kommer ha våra stunder som alla andra.
Så den 16 bär det av för oss. Även om Hagfors inte är det bästa av alla ställen så kommer jag sakna det oerhört mycket.


Miracle of Love

Nu är jag hemma hos poppi och lyssnar på musik. Satt hemma igår och lyssnade även då på musik. När Miracle of Love började som jag inte hört på väldigt länge så kom jag på att det är den jag vill att de ska spela på min begravning. Det kanske låter som jag är deprimerad men det är det sista jag är. Har kanske bara förstått att vi alla dör och då vill jag inte ha någon skit låt som inte betyder nått för mig. Om man lyssnar på texten så förstår man varför. För er som inte orkar lyssna så sjunger de om att kärleken övervinner allt och när man mår som värst så gör den alltid att man mår bättre. Det är det budskapet som jag vill skicka från andra sidan graven. Haha! Skulle även vilja ha Iris med Goo goo dolls. Bara för att den är så jäkla fin.
Ja men om man går från det ena till det andra så ikväll blir det party. Ska vara med alla mina underbara kompisar och om jag ska säga som det är så vet jag vad vissa säger om att jag är med dom men det skiter jag i. Till alla party poopers så har jag aldrig haft roligre än jag har nu. Så back off! Men så är det ju här i Hagfors. Alla måste ha en åsikt om alla andra även om de inte har en aning om vad de pratar om. Ska bli gott att komma här ifrån snart där alla inte har en förutbestämd mening om hur man är.
H det bra för de har jag!

What the fuck!

Vilka dagar... Det kan man verkligen kalla en speciell start på året. Nyår var fan de bästa någonsin. Eller iaf tolvslaget och efter. De tre musketörerna var samlade och även min andra lilla sötnos. Fast man kan ju inte säga att han var så party efter tolv. Hoppas att du inte fick liggsår.
Dagarna efter det har poppi varit på turné och sladdat sig genom det hala sverige. Har redan hunnit med tre nära döden upplevelser och det är den tredje idag. Jag har också räknat t att om det fortsätter så här så är jag och Martina döda inom en vecka eller så har vi skrattat till oss ett sexpack..
En riktigt bra nyhet fick vi idag. Vi hade första tjing på en lgenhet och lyckades få den. Så den femtonde så blir det poppis goes to the big city! Fy fan va roligt. Men man kan ju undra hur det kommer att gå. Kommer iaf vara väldigt roligt.
Nu så drar de två musketörerna och Pirre ut och lägger vps och lyssnar på jag skiter i det sexuella.
Ha det bra!

RSS 2.0