gossip girl

Kollade upp när gossip girl började och det var på söndag klockan 19. Bara så ni vet:)


Studieenhet 2

Inatt gjorde jag klar min studieenhet. Gud så gött! Fast jag ska renskriva den på datorn och skicka in den till min lärare. Så lite har jag ju kvar.
Idag har jag gått 7:an vid vågbacken som vanligt och så har jag lagat mat. De blev tacos, mumma! Och så har jag fått lite grejer idag som jag beställt. En ryggsäck som alfons ska ha på sig när vi är ute och går så han kan bära en vattenflaska, koppel och lite sånt plus att det blir bättre träning för han. Sen så var det två stegräknare också, en till mig och en till Tobbe. Ska försöka få lite fart på honom också :) Fast de tror jag inte jag kommer att lyckas så bra med men jag kan ju alltid försöka.
Igår var det desperate housewives premiär och de va bra som vanligt. Kollade även på Uggly Betty och so you think you can dance som det är final på ikväll. Final på?? Ja, skit samma... Och så är de ju självklart greys anatomi ikväll också och room service. Undrar när gossip girl börjar, kanske imorgon eller ikväll. Måste kolla upp det. Nej nu ska jag renskriva arbetet så de blir klart och så får jag hela kvällen ledigt sen så jag kan mysa med tobbe när han slutar vid 10!
Är så sugen på coca cola :)

RSS 2.0