Vuxen poäng

Fick en kommentar ifrån Sara idag där hon skrev att jag har vuxenpoäng för jag har villa volvo och vovve : ) Haha. Ja vovve har jag ju iaf. Och en bil fast en golf. Så nästan rätt iaf.
Idag åkte jag hem till Hagfors igen. Nu ska jag vara här i 10 dar.
Orkar faktiskt inte skriva mer för jag har vart uppe sen halv 5, är trött som bara den. Tobbe är o super så jag är helt ensam, förutom Alfons då. Snyft!!!! : ) Vi får väl se när han kommer hem. Brukar vara vid 10 tiden morgonen efter, han har ju en tendens att somna på efterfesten. Men så är det. God natt!

Tillbaka till Örebro

Nu är jag tillbaka i Örebro igen. Kul..... Alfons har damp jämt nu så han är skit jobbig. Längtar tills han somnar. Ska vara i Örebro tills på lördag. Suck,.... : ) Jämt nu är jag lett på Örebro kan jag ju säga. Men så är det. Måste plugga hela veckan och det gör jag inte om jag är hemma så då var de bara att åka hit. Nu ska jag glo lite på tv:n innan jag ska sova. God natt!

kalas

Idag har jag, tobbe och Alfons vart till Lilian på hennes födelsedag. Va skoj att få träffa alla. Även om Alfons va lite stollig. Han bada i klarälven också så han skaka för han var så kall. men sen satte vi honom i badkaret så han fick värma sig lite. Nu är vi hemma igen och jag ska nog gå och lägga mig en stund faktiskt. Vet inte om det kanske blir att man går ut ikväll. Får väl se hur de blir. Nu ska jag iaf lägga mig.

Kurs

Idag har jag varit på kurs. Sååå långtråkigt och jag satt på en trästol i 9 timmar så jag kan inte sitta för min rumpa gör ont!!! Och i morgon ska jag sitta 9 timmar till. Får ta med mig en sitt dyna : ) I morgon ska lilla Fonsi till veterinären och få en spruta. Tobias ska ta honom så han inte hatar mig : ) Så kommer jag hem på kvällen och tröstar honom så han tycker om mig mer : P Det är så det ska va! Jag saknar min lilla Alfons fast jag får ju träffa honom i morgon så det är ju inte så farligt.
Nu ska jag kolla på A shot at love!

Skriver sen

bilägare

Jag köpte goffen. En riktig pärla. Så nu är jag bilägare, hundägare och lägenhetsägare. Kan det bli bättre. Nu är jag i Örebro och jag måste sova nu för i morgon har jag kurs inför jobbet i sommar. Det har jag även på torsdag. Idag är det också Linthas födelsedag för er som inte vet. Hipp hipp hurra!!!!
God natt

Goffen

Jag ska och kolla på en bil i morgon som jag kanske ska köpa. Den är rostig som bara den men går iaf tills den sista juni : ) Kostar ingenting nästan så jag ska se om de blir nått : ) Här kommer en bild på pärlan -->



                                                                 min bil :)


Alfons

Vovve    Vovve     vovve    

              Min vovve      Här är min lilla vovve och mamma 

Snö i Hagfors

Fick en chock när jag kollade ut genom fönstret och såg att det snöade. Det är den 17maj och det snöar. Bara för några dagar sedan kunde man ligga i bikini och sola. Nu får man ta fram vinterjackan och lägga undan sommarskorna. Gud så töööligt!!
Igår var iaf jag, Ida, Karro, Linda, Martina och Knöbben hemma hos mig och tog oss ett litet kalas. De flesta blev goa och glada : )
Idag ska vi väl kanske också ut. Känns som jag är lite trött men jag ska väl iaf försöka rycka upp mig.
Jag kommer bli döv snart för min kära svärmor har gett Alfons en pipleksak som han piper med HELA TIDEN. Men jag börjar vänja mig. Nu ska jag glo lite på tv innan jag ska ut i snöovädret  och köpa marknadskarameller : )


Ordning och reda

Idag skulle jag ha behövt plugga på min tenta men Tobias drog iväg till kompetens gruppen för att göra nått till sin bil så jag är tvungen att passa Alfons istället för att gå till biblioteket. Skulle väl kunna plugga hemma men det kan jag inte. Hittar bara på andra saker att göra. Tentan är denna lördag så det känns som om det skulle vara bra om jag började plugga idag : ) Kan inte gå till biblioteket efter att han kommit tillbaka från kg heller för då börjar han att jobba tills 10 ikväll. Skit samma. Ska väl försöka få något gjort hemma. Alfons har förresten kissat inne en gång på 3 dar nu : ) Jäklar va duktiga vi är med att gå ut. Ca en gång i timmen får han ut och kissa. Så nu jävlar om han inte blir rumsren!!! Har också nyss beställt mig 2 valpböcker och vart inne och läst mkt på internet om hur man ska göra med bitandet när han leker och att få honom att gå i koppel och så. Så nu ska de bli ordning på honom.

Telia

De hade glömt att skicka med en switch till oss. Det va ju bra. Konstigt att man inte kan kolla på den då. Plus att de har glömt att skicka med en kamera som vi skulle få för att vi beställde internet och digital tv hos dom. Men men så är det. Tobias skulle ringa om kameran nu för de glömde jag : )

Ny badad

Nu är alfons nybadad. Vi var ute och gick förut och så badade han vid en sjö. Eller badade och badade, han gick i vattnet i små stunder. Sen när vi kom hem så var han så skitig så jag fick tvätta honom en gång till i duschen så nu luktar han gör gött! : ) Nu ska jag ringa till telia så jag och tobbe kan kolla på digital tv. Härra!

Strategin

Förresten, min och Tobbes strategi om hur vi ska få Alfons att sluta kissa inne har fått en lysande start : ) Han har inte kissat inne på över ett dygn nu. Förut var det ca 2-3 ggr/dygn. Så nu ska vi få slut på detta!

Tråkigt

Idag har jag och Alfons tråkigt. Riktigt tråkigt. Han ligger och biter sig i foten och jag glor på internet. Kul... Till helgen är det marknad. Då ska alfons med och gå. Om han klarar av att gå med alla människor eftersom han ska gulla eller busa med alla. Vi får väl se. Ska kolla på brukshundsklubbens rasparad. Se om han springer dit och går med : ) Nej då. Då ska vi försöka att ha koppel på honom om det går så han inte bara lägger sig ner och vägrar. Jag ska försöka lära alfons nya trick. Han kan redan sitt och tass. Men han ska kunna ligg och stanna. Kanska även rulla : ) Men det tar jag sist isåfall. Jag ska också försöka göra så att han kan gå bra i koppel. Nu lägger han sig bara ner. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Han kan göra det 20 ggr på en promenad. Lite jobbigt faktiskt. Och att han naffsar när han är uppe i varv är det som ligger högst på listan. Jag ska att få honom till att bli en ordentlig hund, hoppas jag : ) Men han är ju bara en valp än så länge så jag får ta lite i taget men inte på naffsandet, det ska få ett slut nu : )

förhudskatarr : )

Troligen har min lilla vovve fått förhudskatarr så jag är tvungen att spruta in desinfektionsmedel i snoppen på honom så han är gul hela han. Kul! Men så är det. Ska bara göra det några dagar så är det borta sen. Alfons kissar fortfarande inne så jag opch tobbe har lagt upp en strategi. Så jäklar om han inte blir rumsren. Måste bara berätta vad jag fick utav Tobbe i födelsedagspresent. Den bästa av alla förutom alfons. En att göra lista med städning, matlagning, diskning, ja allt möjligt som han ska göra när jag vill att han gör det. Kan inte bli bättre. Så igår fick han städa hela lägenheten : ) nu ska jag hälla av vattnet från pastan och äta mat. Ha d bra!
//Amanda & Alfons

Min födelsedag!!

Idag fyller jag 20 år och jag har redan varit inne på systembolaget : ) Blev en tequila flaska, 10 cider och 2 öl. Gott Gott!! Så är det. Nu ska jag snart gå ut med alfons så han får kissa. Tobbe ligger och sover han. Kul. Hoppas bara att Linda kommer hem snart för vi skulle hitta på nått idag. Ha d bra!

grillkväll

Ikväll ska jag och Tobbe grilla med mamma och Thony. Ska bli roligt. Och lilla Alfons då såklart. Är så jäkla hungrig eftersom jag inte ätit nått på hela dagen så om bara tobias kunde bli klar någon gång så vi kan åka. Han måste ju såklart duscha och raka sig innan vilket tar en evighet. Nej nu ska jag dra honom ur duschen. Förresten idag fick Alfons matbunkar ett reflex linne eller vad man ska säga och klor klippare. Så nu är bakbenens klor klippta men sen fick han nog : ) Ha en trevlig kväll alla!

en fråga

Tänkte fråga hur man får små valpar att sluta bita när de leker för att de blir så upp i varv. Vill verkligen inte att han ska göra det men jag säger till på skarpen varje gång men han bara fortsätter. Bra va har redan problem. Men inget som inte går att fixa. Vill bara att han ska sluta med det så snabbt som möjligt. Får väl vara glad att han inte biter så hårt iaf : ) Nu ska jag kolla på frusna män söker kärlek och sen sova. God natt!


allt ordnar dig

Tobias får nog låna sin pappas bil i morgon och hämta mig. Så det va bra. Nu håller jag på och tvättar kläder, sängkläder och Alfons filt som luktade kiss. Har även städat, dammsugit och skurat golven plus att Alfons har badat så han luktar gott. För även han luktade lite kiss förut eftersom han sov på kiss filten. Men nu är de båda rena. Han har kissat inne 2 ggr idag så det är ju inte så bra. Men jag såg honom inte någon av gångerna.
Ikväll blir det tv kväll. Verkar som ett riktigt bra avsnitt av desperate housewifes. Så jäklar om jag inte får se de.
Nu ska jag till tvättstugan!

lett

Varför ska jag vara tillsammans med den lataste människan i hela världen. Som jag skrev förut så skulle tobias komma och hämta mig idag bara han fick låna en bil. Synd atthan ens frågat någon. Ringde till honom förut och frågade om han hade fixat nån och då fick jag bara nej till svar. Sen så frågade jag om han ens frågat och det hade han inte. Sen erbjöd jag honom en bil och då orkade han inte. INte att säga det från början då. Så nu vet jag inte om jag tar mig hem till min födelsedag. Men men. mamma och de får väl fira mig någon annan gång. 

upp och hoppa

I morse vaknade jag av Alfons efter 5 nån gång. Då var han tvngen ut. Plus att jag tror att han har loppor för han kliar sig på halsen jätte ofta så jag har satt på ett lopphalsband men inte vet jag om det tar bort de som redan finns där eller om de bara förhindrar nya. Om det inte gått över om några dagar så får jag tvätta honom med loppschampoo eller vad de heter. Sen ska han avmaskas och vaccineras inom 2 veckor. Så det är full rulle. Som tur är så är det inte så dyrt. Måste ringa och boka tid hos en veterinär senare idag också. Jaja. Hoppas Tobbe kommer och hämtar mig idag. Skulle kunna ha tagit bussen men eftersom han ej är 100% rumsren så vill jag ju inte att det ska ske en olycka på bussen : ) Men nu ska jag se om jag kan sova en stund till innan han ska ha mat.
Ha d bra!

Lilla Alfons

Med tanke på att han bara vart här i mindre än ett dygn så är han otroligt lugn. Nu ligger han och sover, vilket han gör mycket eftersom han är valp. Vägde honom förut och han väger 10 kilo. Och jag måste bära honom i trappor i 6 veckor till : ) men de ska väl gå.
Snart fyller jag år också om en vecka precis. Kul Kul!
Nu ska lillen få mat för sista gången iidag och så ska vi gå ut. I morgon kanske jag åker till hagfors om tobbe får låna sin brors bil. Och Sofia självklart får du låna honom, trodde du va rädd för hundar ja : ) Eller det kanske är katter.
Ha d bra!

Jag har köpt mig en vovve

Igår så åkte jag och Martina till Stockholm och hämtade den lilla golden valpen Alfons. Han är urgullig! 10 veckor är han. Och Idag har han varit ute och charmat alla gamla tanter i Stora Mellösa. Och Sofia om du ser detta, Säg inget till Lillian för då blir hon galen : ) Till helgen så ska jag försöka och åka hem så min familj som ännu är ovetande får träffa det lilla charmtrollet! Just nu ligger han och sover med det ena bakbenet sträckt bakåt och det andra under magen : ) Sov bara tre timmar inatt. Han sov bra i början på natten men framåt 4 så vaknade han och jag gick ut med honom.

Pizza och filmkväll med girlsen

Ikväll blir det inte parken utan vi ska troligen vara hemma hos Julie och ta det lugnt : ) Gott det också. Plus att hon har en liten valp som hon inte kan lämna ensam. Så jag ska passa på att snosa så mycket jag bara kan : ) Jag vill också ha en vovve! Nej men nu ska jag ringa Lintha och höra om hon vill med. Hare nice!

Internet

Idag så har Tobbe fått internet! Gott gott!! Han beställde även digital tv med en massa kanaler. Så nu har han 100 in och 10 ut så nu ska det väl gå snabbt om man vill ladda ner : ) I onsdag så var jag ute. Först var jag och linda vid Marie och Mattias och sen drog jag och Lisa till parken och efter det drog jag hem med stefan och pierre. Det bästa citatet på hela kvällen var när vi var på väg hem och Stefan säger: Jag är inte sexig. Det va ingen som prata om det och det var som om han inte fattade själv vad han sa och han visste inte att han sagt det efteråt. Kul var det iaf : ) Sen kom tobbe till Pierre och det blev stopp i avloppet så Pierre stod med foten ner i toaletten. Ungefär då somnade jag och väcktes 5 minuter senare utav att Stefan slog mig på rumpan : ) Riktigt ont gjorde det. Sen gick jag och Tobbe hem vid 7 eller vad hon var. Riktigt trött var jag då.
I morgon ska jag nog också ut med Ida och julie! Kanske Linda också om hon inte har för mkt att göra. Ska bli kul. Om jag inte är för trött. Sen åker jag tillbaka till Örebro med Ida på söndag. Ha d bra!

RSS 2.0